Børnehave

Børnehaven

I børnehaven bygger vi videre på de grundsten der allerede er blevet lagt i barnet. Den udvikling der sker i barnet ønsker vi at støtte op om, igennem forskellige og temaer i en atmosfære af tryghed med nærværende voksne. Vores mål er børn fulde af selvværd og selvtillid, der er rustet til de udfordringer de vil stå overfor, når de skal videre i livet. Vi bruger ofte tid på at lege, synge, spille musik, fortælle historier, bruge tid til fordybelse, male, spille spil, bage, lave bål. spille bold, klatre, hoppe og alle mulige andre sjove ting.

Netop fordi vi er et lille hus, kender alle børn og voksne hinanden. Som forældre lærer man hurtigt de voksne i huset at kende, hvilket giver tryghed for både børn og voksne. Så det er rart at aflevere sit barn og hente det igen.


Dagens gang

6.15              morgenhygge, leg, historielæsning…(morgenmad indtil 7.30)


9.00              formiddagsmad


9.30              ture, aktiviteter, leg                                         


11.00            samling         


11.30            madpakker


12.00            legeplads (middagssøvn)


14.00            eftermiddagsmad


14.30            leg


16.30            vi lukker  (fredag kl. 16)

 

I børnehaven skal børnene selv medbringe madpakke og evt. bleer


Alle tider i vores dagsrytme er ca-tider, hvis vi er godt i gang med noget, eller er på tur, hænger vi os ikke i hvad klokken er og dagen afhænger selvfølgelig også af årstiden. Ture kan sagtens foregå over hele dagen, for børnehavebørnene.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend